itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Malamalama i le Sodium Metabisulfite: O se Faiga Fa'avaomalo Fa'asao

Sodium metabisulfiteose fa'asao fa'aaoga lautele i totonu o pisinisi taumafa ma meainu. O se tulaga faʻavaomalo o lenei faʻapotopotoga ua maua le lauiloa ona o lona aoga i le faʻasaoina o le fou ma le lelei o oloa eseese. O lenei vailaʻau faʻapitoa e lauiloa ona o lona gafatia e faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o siama ma sigi, ma avea ai ma vaega taua i le gaosiga ma le teuina o le tele o oloa.

I lona foliga mama, o le sodium metabisulfite e foliga mai o se paʻepaʻe paʻepaʻe pe samasama tioata. E sili ona solu i le vai, lea e faigofie ai ona tuʻufaʻatasia i mea vai. O lenei tuufaatasiga e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o le uaina, pia, ma sua suamalie e puipuia ai le faʻamaʻiina ma le faʻaleagaina o microbial. E le gata i lea, e faʻaaogaina i le faʻasaoina o fualaau faisua mamago ma fualaau faisua, faʻapea foʻi ma le gaosiga o meaʻai o le sami e faʻatumauina ai lona lanu ma le tino.

O se tasi o itu taua o le faʻaaogaina o le sodium metabisulfite e fai ma faʻasao o lona gafatia e faʻalautele le faʻaola o mea e pala e aunoa ma le suia tele o latou tofo poʻo le tau o meaʻai. E avea lea ma filifiliga lelei mo tagata gaosi oloa o loʻo vaʻavaʻai e faatumauina le lelei oa latou oloa ae faʻamautinoa le umi o le ola o oloa.

E le gata i lea, o le sodium metabisulfite o loʻo faʻaaogaina foi i le tele o mea tau alamanuia, e pei o le gaosiga o pepa ma ie, lea e avea o se vailaʻau faʻamaʻi ma se mea faʻaitiitia. O lona faʻaogaina ma le aoga ua avea ai ma mea taua i le tele o vaega, e saofagā i le tulaga lelei atoa ma le umi o le tele o oloa.

E taua le maitauina e ui o le sodium metabisulfite e masani ona iloa e saogalemu mo le taumafaina i ni vaega laiti, o tagata taʻitoʻatasi e maʻaleʻale poʻo allergites i sulfites e tatau ona faʻaeteete pe a faʻaaogaina oloa o loʻo iai lenei faʻasao.

I le faaiuga, o le sodium metabisulfite i lona tulaga faʻavaomalo o loʻo i ai se sao taua i le faʻasaoina o le lelei ma le fou o le tele o oloa i totonu o pisinisi eseese. O lona aoga i le taofiofia o le tuputupu aʻe o microbial ma puipuia le faʻamaʻiina e avea ai ma aseta taua mo tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo le ola umi ma le maualuga o le lelei o oloa, o le taua o le sodium metabisulfite e fai ma fa'asao e ono fa'atumauina i le maketi o le lalolagi.

焦亚硫酸钠图片3


Taimi meli: Au-09-2024