itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Le Versatility o Industrial Grade Phosphoric Acid

Phosphoric acidose vaila'au taua e fa'aaogaina i fa'aoga eseese tau alamanuia. O lona tulaga tau alamanuia, e masani ona ta'ua o le alamanuia phosphoric acid, o se oloa tele ma le tele o fa'aoga. O lenei vailaʻau malosi o se vaega autu i le tele o gaioiga faʻapisinisi, ma avea ai ma vailaʻau taua i le gaosiga ma le gaosiga o vaega.

O se tasi o fa'aoga muamua ole vaila'au phosphoric acid o lo'o i le gaosiga o fetilaisa. O se vaega autu i le gaosiga o phosphate fertilizers, lea e taua mo le faʻaleleia o le ola maloloina o laau ma faʻateleina fua o fua. O le malosi o le acid e maua ai meaʻai e manaʻomia mo laʻau e avea ai ma vaega taua i le pisinisi faʻatoʻaga.

I le faaopoopo atu i lana matafaioi i mea taufaatoaga, o loʻo faʻaaogaina foʻi le phosphoric acid ile gaosiga o vailaʻau ma fasimoli. O ona uiga oona e avea ai ma mea aoga mo le aveeseina o minerale ma pisia, ma avea ai ma vaega taua i le faamamaina ma le tumama alamanuia.

E le gata i lea, o lenei acid versatile e faʻaaogaina i le gaosiga o meaʻai ma meainu. E masani ona fa'aaogaina i le gaosiga o meainu suamalie, lea e fai ma mea e tofo ai ma maua ai le tofo manogi. E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o meaʻai faʻapipiʻi ma faʻasao, faʻamaonia lona taua i le pisinisi o meaʻai.

Alamanuia grade phosphoric acid e iai foi sona sao taua i le togafitiga u'amea ma le fa'amae'aina o alamanuia. E faʻaaogaina i le faʻamamaina o uʻamea ma le togafitiga o luga, lea e fesoasoani ai ona mea faʻamaʻi i le aveeseina o le ele ma le fua, faʻapea foʻi ma le saunia o mea uʻamea mo le valiina ma le ufiufi.

E le gata i lea, o lenei acid o se vaega taua i le gaosiga o vailaʻau ma vailaʻau. O lona fa'aogaina i le tu'ufa'atasiga o vaila'au vaila'au eseese ma mea tau vaila'au o lo'o fa'amamafaina ai lona taua i le gaosiga o vaila'au ma vaila'au.

I le fa'ai'uga, o le alamanuia grade phosphoric acid o se vaila'au fa'apitoa ma e mana'omia i pisinisi eseese. O le tele o faʻaoga eseese, e aofia ai faʻatoʻaga, faʻamamaina, gaosiga o meaʻai, togafitiga uʻamea, ma vailaʻau, faʻamaonia lona taua i le vaega o alamanuia. I le avea ai o se vaega taua i le tele o gaosiga o gaosiga, o loʻo faʻaauau pea ona avea le phosphoric acid ma mea taua i le faʻatupulaia o pisinisi ma mea fou.

5


Taimi meli: Au-02-2024