itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Le Fa'aaogāga Tele ole Urotropine: Ose Mea e Tatau Ona Maua mo Aiga Ta'itasi

Urotropine, e taʻua foi o le hexamethylenetetramine, o se oloa faʻapitoa ma taua o loʻo i ai le tele o faʻaoga i pisinisi eseese ma fale. O lenei fa'aputuga tioata o se fale malosi pe a o'o mai i ana fa'aoga, ma avea ai ma mea e tatau ona i ai mo fale uma.

O se tasi o faʻaoga masani o le urotropine o se fafie malosi mo tolauapiga ma savaliga sopo. O lona maualuga o le malosi ma le faigofie o le fa'amumu e avea ai ma filifiliga sili mo tagata fiafia i fafo. E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina e fai ma fafie mo tamai ogaumu ma faʻavevela, e maua ai se punavai faʻatuatuaina o le vevela i nofoaga mamao.

I totonu o fale talavai, o le urotropine e faʻaaogaina i le gaosiga o nisi vailaʻau, aemaise lava mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le urinary. O ona uiga antibacterial e avea ai ma vaega aoga i nei vailaʻau, e fesoasoani e faʻafefe ai le sosolo o faʻamaʻi.

E le gata i lea, o le urotropine o se mea taua i le gaosiga o resini ma palasitika. O lona gafatia e feso'ota'i fa'atasi ai ma isi mea fa'apipi'i ua avea ai ma vaega taua i le gaosiga o mea e tumau ma umi. O le mea lea ua avea ai ma oloa taua tele i le fausiaina ma le gaosiga o vaega.

I le faʻaopoopoga i ana faʻaoga faʻapisinisi, o le urotropine e iai foʻi faʻaoga i mea tau fale. E masani ona maua i totonu o le ea faʻafefe ma faʻamalo, lea e fesoasoani ai ona uiga faʻafefe manogi e faʻaumatia ai manogi le lelei ma fatuina se siosiomaga fou ma mama.

E le gata i lea, o le urotropine o se vaega taua i le faʻasaoina o sua uʻamea. O lona malosi e taofia ai le tuputupu aʻe o siama ma sigi e avea o se faʻaopoopoga taua i nei sua, faʻamautinoa le umi ma le aoga o faiga faʻaogaina.

I le faaiuga, o le urotropine o se oloa faʻapitoa ma taua ma le tele o faʻaoga i pisinisi eseese ma fale. O lona fa'aogaina i le suau'u malosi, vaila'au, palasitika, ma mea tau fale e fai ma mea e tatau ona i ai mo fale uma. Pe mo tafaoga i fafo poʻo manaʻoga o aiga i aso uma, o le urotropine e faʻamaonia o se oloa taua ma faʻatuatuaina.

4


Taimi meli: Aukuso-05-2024