itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Le faʻaaogaina tele o le Pentaerythritol

Pentaerythritolose fa'aputuga tele ua maua lona ala i alamanuia eseese ona o ona uiga fa'apitoa. O lenei mea fa'apipi'i, fa'atasi ai ma le fua fa'atatau kemikolo C5H12O4, ose pa'epa'e, ma'a tioata e mautu ma e le o'ona. O lona faʻaogaina ma le mautu e avea ai ma mea taua i le gaosiga o le tele o oloa.

O se tasi o faʻaoga muamua o le pentaerythritol o loʻo i totonu o le gaosiga o resini alkyd, lea e faʻaaogaina i le gaosiga o vali, paʻu, ma faʻapipiʻi. O le malosi o le Pentaerythritol e feso'ota'i fa'atasi ma ga'o ga'o ua avea ai ma vaega lelei mo le fa'atupuina o pa'u umi ma tumau. O nei paʻu e faʻaaogaina i mea uma mai masini faʻapisinisi i meaafale fale, e tuʻuina atu ai se puipui puipui e faʻaleleia ai le umi o oloa.

O le Pentaerythritol o se mea taua foi i le gaosiga o mea pāpā, lea o lona malosi maualuga ma le mautu e avea ai ma vaega taua i le fausiaina o mea pāpā faʻaaogaina i le mining, fausiaina, ma le militeri talosaga. O lona gafatia e faʻasaʻo ai le tele o le malosi i se faiga faʻatonutonu e avea ai ma punaoa taua i nei alamanuia.

I le faʻaopoopoga i lona faʻaaogaina i resins ma mea pāpā, o loʻo faʻaaogaina foi le pentaerythritol i le gaosiga o lubricants, plasticizers, ma o se afi mumu i ie ma palasitika. O lona agava'a ma le mautu e avea ai ma se filifiliga manaia mo le tele o fa'aoga, e saofagā i lona fa'aogaina lautele i pisinisi eseese.

E le gata i lea, o le pentaerythritol o loʻo faʻaaogaina foi i le tuʻufaʻatasia o vailaʻau faʻapitoa ma o se poloka fale i le gaosiga o nisi vailaʻau. O lona gafatia e feagai ma le tele o tali ma fausia ni fausaga lavelave e avea o se meafaigaluega taua i le faʻaogaina o meaola, e saofagā i le alualu i luma i falemaʻi ma vailaʻau.

I le faaiuga, pentaerythritol's versatility ma le mautu ua avea ai ma mea taua tele i le tele o alamanuia. O lona faʻaogaina i le gaosiga o resins, mea pāpā, lubricants, ma vailaʻau faʻamaʻi faʻamaonia lona taua i faʻaoga eseese. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi ma mea fou, e ono tumau pea le pentaerythritol o se vaega taua i le atina'eina o oloa fou ma fa'aleleia i le tele o alamanuia.

季戊四醇图片1


Taimi meli: Iul-10-2024