itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Le Tala Fou i luga ole Sodium Bisulfite: Mea e Manaomia ona E Iloa

Sodium bisulfiteo lo'o faia fa'aulutala i le pisinisi kemisi, ma e taua le fa'afou i tala fou o lo'o si'omia ai lenei oloa tele. Pe o oe o se tagata gaosi oloa, tagata su'esu'e, po'o se tagata fa'atau, o lou malamalama i fa'amatalaga lata mai e mafai ona fesoasoani ia te oe i le faia o fa'ai'uga. O lea la, seʻi o tatou suʻesuʻe i tala fou e uiga i le sodium bisulfite ma suʻesuʻe lona taua.

O se tasi o atinaʻe sili ona lata mai i le lalolagi o le sodium bisulfite o lona faʻateleina o le faʻaaogaina o se meaʻai faʻasao. Faatasi ai ma tagata faʻatau ua amata ona malamalama i mea o loʻo i totonu oa latou meaʻai, ua faʻateleina le manaʻoga mo mea faʻasao masani ma saogalemu. O le sodium bisulfite ua tulaʻi mai o se filifiliga talafeagai, aua e faʻalavelave lelei ai le tuputupu aʻe o siama ma faʻalauteleina le ola o meaʻai eseese. O lea tulaga ua fa'amoemoe e fa'aauau pea, ona o lo'o sailia e le au gaosi mea e sui ai le fa'asao masani.

I le faaopoopo atu i lana matafaioi i le faʻasaoina o meaʻai, o le sodium bisulfite o loʻo faʻaalia foi mo ana faʻaoga i le falemaʻi. O loʻo suʻesuʻeina e le au suʻesuʻe lona faʻaaogaina i vailaʻau faʻasaina ma o se fesoasoani i vailaʻau eseese. O lona gafatia e faʻamautu ma puipuia nisi o mea faʻapitoa e avea ai ma mea taua i vailaʻau vailaʻau, ma o suʻesuʻega faifai pea o loʻo faʻamalamalamaina ai ona faʻaoga eseese.

E le gata i lea, o tala fou i luga o le sodium bisulfite e aofia ai le alualu i luma i lona siosiomaga. A'o taumafai pisinisi e fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga, o le sodium bisulfite o lo'o fa'aaogaina i le vai otaota ma le pulea o le filogia o le ea. O lona gafatia e aveese ai mea leaga ma faʻaleagaina mea leaga e avea ai ma vaega taua i taumafaiga faʻaleleia le siosiomaga.

E taua le maitauina e ui o le sodium bisulfite e ofoina atu le tele o penefiti, e taua tele le taulimaina ma le faʻaaogaina tatau. E mana'omia faiga saogalemu ma le tausisia o tulafono faatonutonu ina ia mautinoa ai lona saogalemu ma le aoga o le fa'aogaina i totonu o pisinisi eseese.

I le faʻaiʻuga, o le tumau pea i le faʻamatalaga e uiga i tala fou i luga o le sodium bisulfite e taua mo soʻo se tasi e aʻafia i lona gaosiga, faʻaoga, poʻo le taumafaina. Mai lana matafaioi o se faʻasao meaʻai i lona gafatia i vailaʻau ma le siosiomaga, o le sodium bisulfite o loʻo faʻaauau pea ona alualu i luma i vaega eseese. E ala i le fa'afou pea i fa'amatalaga lata mai, e mafai ona e fa'aogaina le gafatia atoatoa o lenei oloa fa'apitoa a'o fa'amuamua le saogalemu ma le fa'atumauina.

亚硫酸氢钠图片2

 


Taimi meli: Aukuso-07-2024