itulau_fanua
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Su'esu'eina o Fa'aoga Autu ole Barium Carbonate

Barium carbonateose vaila'au vaila'au o lo'o i ai le tele o fa'aoga i totonu o pisinisi eseese. O lenei vailaʻau faʻapitoa e lauiloa mo ona uiga faʻapitoa ma faʻaaogaina i faiga eseese ma oloa. Sei o tatou suʻesuʻe i le faʻaaogaina autu o le barium carbonate ma malamalama i lona taua i vaega eseese.

  1. Gaosi tioata: Barium carbonate o se mea taua i le gaosiga o tioata maualuga. E faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai mea faʻapitoa o tioata, faʻamalamalama manino ma sili atu le umi. O le faʻaopoopoga o le barium carbonate e fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le vevela o le tioata, faʻaleleia atili le gaosiga o le gaosiga.
  2. Alamanuia Ceramic: I totonu o le alamanuia sima, barium carbonate o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻafefe, fesoasoani i le tuʻufaʻatasia o meafaitino i le taimi o le fana. E fesoasoani i le faʻaleleia atili o le malosi ma le luster o oloa sima, faʻaogaina mo le tele o faʻaoga, e aofia ai taʻavale, laulau laulau, ma meaʻai mama.
  3. Oona Iole: O le barium carbonate na fa'aaogaina i tala fa'asolopito e avea o se vaega o mea oona o isumu ona o ona mea oona. Ae ui i lea, o lona faʻaogaina i lenei tulaga ua faʻaitiitia i le tele o tausaga ona o popolega saogalemu ma le maua o isi mea.
  4. Electronics: Barium carbonate o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea faʻaeletoroni, e pei o pusa ray cathode (CRTs) mo televise ma masini komepiuta. E fesoasoani i le fausiaina o phosphors, lea e taua mo le gaosia o lanu susulu ma le olaola i lau faʻaaliga.
  5. Metallurgy: I totonu o fale gaosi oloa, o le barium carbonate e faʻaaogaina mo le faʻamamaina o uʻamea. E fesoasoani i le aveeseina o mea le mama ma faʻaleleia le lelei o oloa uʻamea mulimuli.
  6. Fa'asagaga Fa'ama'i: O le barium carbonate e fai ma fa'ata'ita'iga mo le fa'atupuina o vaega eseese o le barium, e aofia ai le barium oxide ma le barium chloride, o lo'o i ai a latou lava seti o mea tau alamanuia.

I le faaiuga, o le barium carbonate e taua tele i pisinisi eseese, e saofagā i le gaosiga o tioata, keramika, eletise, ma isi mea. O ona meatotino tulaga ese ua avea ai ma vaega taua i faiga eseese, ma o ana talosaga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia i suʻesuʻega faifaipea ma le alualu i luma faatekinolosi.

Barium Carbonate


Taimi meli: Me-21-2024